Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
  • 5 populairste wijnen…

5 populairste wijnen openingsproeverij

De openingsproeverij op 4 november j.l. was een groot succes. Er stonden maar liefst meer dan 100 wijnen op de proeftafels. Sommige gasten hadden van te voren het proefboek goed bestudeerd en kwamen doelgericht proeven. Andere gasten lieten zich verrassen en informeren door onze leveranciers en collega’s aan de proeftafels.

Tip van een klant

Gezien het grote aanbod aan proefwijnen die dag kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos even niet meer zag. Wij spraken die avond één van onze vaste klanten en zij gaf haar tip prijs bij het maken van een selectie wijnen tijdens een grote proeverij. Zij kiest dan voor één kleur. Het is dan overzichtelijker proeven, selecteren én bestellen. Voor haar lag de focus die dag op de witte wijnen en hierdoor heeft zij een mooie bestelling kunnen plaatsen.

Digitaal proefboek

Heb jij onze opening gemist of ben je je proefboek vergeten mee te nemen? Wij hebben een digitaal exemplaar voor je klaargezet. Mocht je meer willen weten over een bepaalde wijn of aanbieding? Bel ons gerust op of kom gezellig langs de showroom. Parkeren kan voor de deur en is gratis!

Kom proeven

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2023 staat er een proeftafel klaar in ons nieuwe pand aan de Antwerpseweg 9-004 te Gouda. Op deze tafel vind je de 5 populairste wijnen van de openingsproeverij. De wijnen die onder onze gasten zeer geliefd waren en het meest zijn besteld. Je bent dus van harte welkom om deze wijnen te komen proeven en, als ze naar wens zijn, direct mee te nemen!

5 Populairste wijnen openingsproeverij