Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
Wijnshowroom Wijngro
  • Horeca

Onze wijnen op jouw wijnkaart?

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact en het stukje service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij nauw samen met de chef-koks en/of eigenaren van diverse restaurants.

Kennis en ervaring
Samen sparren over de beste Wijn-Spijs combinaties? Wij hebben de kennis en ervaring in huis om samen op zoek te gaan naar de perfecte wijnen bij jouw gerechten.

Het assortiment
Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 3000 verschillende wijnen. Van Huiswijnen tot exclusieve wijnen voor op de kaart. Wij houden een grote collectie Bourgogne wijnen aan en oudere jaargangen zijn ook uit voorraad leverbaar.

Speciale wijnen
Heb je een speciaal verzoek? Wij onderhouden al meer dan 10 jaar nauwe banden met onze leveranciers. Daarom kunnen wij vaak aan wijnen komen die niet standaard op voorraad worden gehouden.

Aantrekkelijke prijzen
Aan horeca leveren wij tegen andere prijzen. Wij werken niet met een minimum afname, dus een samenwerking is zeer toegankelijk. Vanwege onze staffelkortingen is het wel aantrekkelijk zijn om meer te bestellen. Vraag Job gerust naar de mogelijkheden.

Horeca aanbiedingen
Speciaal voor horeca stellen we maandelijks aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze aanbiedingen communiceren we via de horeca nieuwsbrief. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan niet via de standaard nieuwsbriefbutton op de homepage. Stuur daarom gerust een e-mail met het verzoek tot inschrijving.

Maak een afspraak
Wil je de mogelijkheden van een samenwerking bespreken? Dit kan telefonisch, per e-mail, wij bezoeken jouw restaurant of je bent van harte welkom in onze nieuwe wijnshowroom vlakbij de A12 in Gouda. Maak gerust een afspraak met Job via het e-mail adres info@wijngro.nl.