Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
IMG 20231014 WA0018
  • Catering & Proeverijen

Catering & Proeverijen

Door de jaren heen hebben we heel wat evenementen en wijnproeverijen mogen organiseren. Vaak buiten de deur of in onze pittoreske winkel aan de Nieuwehaven. Des te enthousiaster zijn we dan ook dat we nu een eigen, groter proeflokaal hebben aan de Antwerpseweg in Gouda. In dit gezellige proeflokaal verwelkomen wij je graag voor wijn- en whiskyproeverijen of besloten diners.

Besloten diners

IMG 20231107 WA0019

Onze nieuwe locatie in Gouda biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van o.a. besloten diners. Op de eerste verdieping vind je namelijk ons gezellige proeflokaal. Het is knus ingericht met diverse zitjes. Lange tafels voor een groter gezelschap en kleinere, ronde tafels. Aan de muren hangen schilderijen met bourgondische thema's, waardoor de ruimte huiselijk aanvoelt. De open, moderne keuken biedt zelfs de mogelijkheid voor live cooking.

Wijn- en whiskyproeverijen

Diner in de Steeg 2023

Heb je zin in een gezellige proeverij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vieren dit in ons gezellige proeflokaal op de eerste verdieping van ons nieuwe pand aan de Antwerpseweg in Gouda. Of buiten de deur bij onze horeca partners. Een voorbeeld van een bruisend evenement is 'Diner in de Steeg'. Een zomers evenement met een gemêleerd gezelschap aan lange tafels, live music en heerlijk dineren met bijpassende wijnen aan lange tafels in de steeg bij Restaurant Bij Ons in Gouda. Volg ons op de socials en ontdek welke leuke proeverijen wij voor jou in petto hebben.

Boek een proeverij of besloten diner

IMG 20231107 WA0012

Ben je jarig, ga je trouwen of heb je iets anders te vieren? Het is mogelijk om een wijn- of whiskyproeverij of besloten diner in ons gezellige proeflokaal te boeken. Wij verzorgen de wijnen en whisky's, maar hebben ook leuke contacten met cateraars. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@wijngro.nl en wij helpen je graag verder!