Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
  • Black Friday wijndeals op de…

Black Friday wijndeals op de proeftafel

Het is Black Friday en dit jaar presenteren wij onze speciale ‘Black Friday wijndeals’ op de nieuwe locatie aan de Antwerpseweg 9-004 in Gouda. Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde dagen en op voorraadwijnen (op=op). Houd onze webshop, nieuwsbrief en/of socials nauwlettend in de gaten!

Vrijdag 17 november & zaterdag 18 november

Dit weekend hebben wij een speciale Black Friday actie rondom vijf van onze Enate wijnen. Drie witte wijnen, waaronder een magnum, en twee rode wijnen. Ga je thuis lekker kokkerellen voor vrienden of familie? Verras je gasten dan met de extra grote fles (middelste wijn op de foto). Superleuk presenteren en uitschenken en de wijn is nog goed ook. Dat is geen bijzaak!

20231114 145230 1

Over Enate

De Enate wijnen zijn afkomstig uit Somontano, in Noord-Spanje, aan de voet van de Pyreneeën. De wijngaarden liggen op 350 tot 650 meter hoogte, circa 280 kilometer ten westen van de Spaanse Middellandse Zeekust. In deze regio verschillen de dag- en nachttemperaturen aanzienlijk en hierdoor ontstaan bijzonder aromatische wijnen.

Kunst binnen en buiten elke fles

Enate is een wijnmakerij én kunstgalerie. De kunstzinnige etiketten zijn je vast al opgevallen. De topstukken uit hun collectie. Enate is dus niet alleen een prachtige wijn om te drinken, maar ook een lust voor het oog. Kunst binnen en buiten elke fles.