Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
Gouwekerk
  • Het Gouds Wijnfestival

Het Gouds Wijnfestival

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2024 vindt het eerste Gouds Wijnfestival plaats! Samen met vrienden kun je genieten van een goed glas wijn en heerlijke gerechtjes van lokale wijnhandelaren en restaurants.

Toonaangevende Wijnwinkels & Restaurants

In een bijzondere ambiance die tot de verbeelding spreekt; de prachtig gerestaureerde Gouwekerk vormt het decor voor dit bruisende evenement! Kies uit meer dan 200 wijnen jouw favoriete wijn en geniet van verschillende gerechtjes van de beste restaurants van Gouda.

Uiteraard is Wijngro aanwezig op het wijnevenement van Gouda. We zullen je weer verassen met heerlijke wijnen en leuke acties!

De deelnemers aan het Gouds Wijnfestival zijn toonaangevende wijnwinkels en restaurants uit Gouda of de nabije regio. Zoals wijnvriend en collega Bernard van Grandi Vini van oa. Marion en Franco Conterno. Alle deelnemers presenteren tijdens het festival hun eigen wijnkaart met bijzondere wijnen die per glas of per fles besteld kunnen worden. De restaurants serveren ieder een aantal van hun beste gerechten. En natuurlijk ontbreken de oesters, een indrukwekkende kaaskar en de allerlekkerste bitterballen niet.

Bestel hier je tickets!