Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
Foto 2 wijncursus
  • Interactieve wijncursussen Gouda

Interactieve wijncursussen Gouda

Aankomend voorjaar starten we met onze Sden wijncursussen op verschillende niveaus. Op niveau 1 en 2 leer je alles over wijn in ons gezellige proeflokaal aan de Antwerpseweg in Gouda. Het volgen van de Sden cursussen bij Wijngro biedt vele (unieke) voordelen. Lees snel verder!

Inspirerende lesomgeving

Proeflokaal

Allereerst volg je de lessen in een knus proeflokaal met max 25 mede-cursisten. Op de eerste verdieping van ons nieuwe pand vind je namelijk een gezellig proeflokaal met diverse zitjes en muurkunst in bourgondisch thema. Geen saai leslokaal, maar een inspiratievolle omgeving.

Maak direct kennis met meer dan 3000 wijnen

Wijnshowroom 2

Daarnaast maak je kennis met het grootschalige wijnassortiment met maar liefst 3000 wijnen van Wijngro. In onze wijnshowroom op de begane grond bestel je dus direct jouw favoriete wijnen uit de wijncursus. Zo kun je thuis het lesmateriaal laten bezinken tijdens een goed glas wijn.

Gecertificeerd en bevlogen wijndocent

Foto 3 wijncursus

En niet geheel onbelangrijk: je krijg les van vinoloog en SVH wijnmeester ‘Ton Wortelboer’. Ton verteld met veel passie en enthousiasme, dus never a dull moment tijdens onze wijncursussen. Na iedere cursus verstuurt hij het cursusmateriaal per mail naar je toe, zodat je het geleerde nog even terug kunt lezen en vragen kunt stellen.

Ben je ook van de partij?

Foto 4 wijncursus

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus heb je zin in een leerzaam en culinair voorjaar? Bestel dan vandaag nog je tickets via de onderstaande button en verzeker jezelf van een plekje. Graag tot 2025!