Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
  • Wijngro naar Art of Drinks

Wijngro naar Art of Drinks

The Art of Drinks is hét unieke evenement waar de gehele drankindustrie samenkomt. Wijnmakers, bierbrouwers en distillateurs delen hun ambacht en verhalen, terwijl sommeliers, chefs en bartenders je meenemen in een wereld van smaken en combinaties.

Zaterdag 26 oktober 2024

Art of Drinks met wijngro naar Amsterdam

Al jaren kunnen de klanten van Wijngro en Wijnhandel Van Welie mee naar Art of Drinks. Vanuit Gouda vertrekken we per touringcar naar Amsterdam, waar u kunt genieten van een grote diversiteit aan dranken. Speciaal voor ons worden er ook een aantal kleinschalige masterclasses aangeboden, waar je de mooiste wijnen, whisky's of rums kunt proeven en drinken. Aan tafel met 6 personen verteld iemand van het wijnhuis of distilleerderij het verhaal achter de dranken.

Een uniek evenement om optimaal te genieten met mede levensgenieters. Uiteraard brengt de touringcar ons ook weer veilig in Gouda, dus je kunt een extra nipje nemen.

De Kromhouthal
De 4e editie van The Art of Drinks vindt dit jaar plaats in De Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam. Deze industriële evenementenlocatie ligt in Amsterdam Noord en is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '20 als onderdeel van de Stork fabriek.

Het is een ruime en flexibele ruimte van 5000 m² die geschikt is voor diverse evenementen zoals beurzen, congressen, feesten en productlanceringen. De hal heeft een rauwe, industriële uitstraling met hoge plafonds, grote ramen en originele fabrieksdetails, wat een unieke sfeer creëert.

Heeft u interesse om mee te gaan? Stuur dan een email naar info@wijngro.nl