Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
Sfeerfoto keuken 1
  • Uitnodiging Najaarsproeverij Wijn…

Uitnodiging Najaarsproeverij Wijn en Delicatessen

Kom je ook naar onze Bourgondische middag? Een middag met heerlijke hapjes, delicatessen, een grootse kaasplank en heel veel wijn. Ontdek de favoriete wijn voor het najaar, praat met onze wijnexperts, doe inspiratie op voor kerst en kom bovenal groots genieten!

Zaterdag 12 oktober 2024 | Wijnproeven op z'n Wijngroots!

We organiseren al jaren een grote wijnproeverij in het najaar en dat willen we bij Wijngro nog groter aanpakken. Daarom lanceren we graag op deze dag onze delicatessen. We zullen deze producten gebruiken voor onze hapjes en amuses en proef de producten ook puur. Denk aan truffelproducten, kreeftensoep, kazen, vleeswaren, olijfolie’s , pasta’s, toastjes en de favoriete chips van Linda de Mol….Deze middag draait natuurlijk om de wijn met minimaal 90 soorten door ons geselecteerd voor het najaar.

Domaine de la Baume en Terres La Baume

Domaine de la Baume is inmiddels bij menig wijnliefhebber bekend. Ontdek nu de complete collectie van Domaine de la Baume uit de Languedoc met hun absolute topwijnen Terres La Baume. Op dezelfde proeftafel staan de wijnen van Moillard Grivot uit de Bourgogne; beginnend met cremant de bourgogne, opvolgend Bourgogne blanc, Saint Veran en Pouilly Fuisse en afsluitend met een verrassend rijke Pinot noir.

Uiteraard hebben we een uitgebreide proeftafel met Italiaanse wijnen. Speciaal voor de najaarsproeverij komt Carolina Maggio van Morgante over uit Sicilië om hun geweldige nero d'avola wijnen te laten proeven. Klik hier voor meer informatie. Met 30 soorten vanuit veel verschillende gebieden is dit al een wijnreis op zich. Proef oa. de beste rode wijn bij wild, maak kennis met een nieuwe Barolo en ontdek onze topkwaliteit Amarone della Valpolicella riserva met een speciale proeverijprijs!

Uit Spanje presenteren we oa. onze wijnhuizen Vina Sastre uit Ribera del Duero en Vina Albina met Monte Real van Bodegas Riojanas. Eveneens kunt u profiteren van onze GROOTSE wijndeal: bij afname van 6 flessen Valdelagunde Cuvee Especial krijgt u een magnum van deze wijn cadeau!

Maak een rondje om de wereld met de wijnen van Lafitte Rothschild uit Chili, Tannat uit Uruguay, rode wijn uit Patagonië, Argentinië, verrassende wijnen uit Zuid-Afrika en stuivende sauvignon blanc uit Nieuw-Zeeland. Sluit de reis af met de beroemde Black Elysium dessertwijn uit de Verenigde Staten. Zie hieronder een foto van een deel van de wijnselectie speciaal voor de proeverij.

Zowel de fanatieke als beginnende wijndrinker zal op de wenken bediend worden en met alle lekkernijen zal elke levensgenieter erbij willen zijn. Wil je er een complete belevenis van maken? Reserveer een van de 50 plaatsen voor de afsluitende Bourgondische Wijnmaaltijd.

Reserveer direct en wees verzekerd van deelname, want ondanks ons nieuwe, grote pand kunnen we niet al onze klanten tegelijk ontvangen.

IMG 20240916 WA0018