Levering binnen 2 werkdagen
Per fles te bestellen
  • Evenementen agenda 2024

Evenementen agenda 2024

Lushblush

Heb je zin in een gezellige proeverij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze bruisende wijn- en whiskyproeverijen. Dit jaar wordt extra leuk!

Onze nieuwe locatie in Gouda biedt namelijk fantastische mogelijkheden voor het organiseren van evenementen & masterclasses.

Het sfeervolle proeflokaal is ingericht met 55 zitplaatsen. In totaal kunnen wij max 100 personen in ons nieuwe pand van 500 m2 ontvangen.

Ben je ook van de partij op één van de onderstaande evenementen? Koop dan direct je kaartje of noteer de datum alvast in je agenda. Graag tot dan!

Zondag 14 juli 2024 | Diner in de Steeg (aanvang 15.00 uur)

Kaartje diner in de steeg

Wijn-Spijs Diner
Zondag aanstaande, 14 juli, vieren we het jaarlijks terugkerende evenement "Diner in de Steeg". In samenwerking met 'Restaurant bij Ons' organiseren we een gezellig wijn-spijs diner aan lange tafels in de Koster Gijzensteeg in Gouda. In verband met de EK wedstijd is het een early dinner. We vangen om 15.00 uur aan met Spaanse tapas en heerlijke wijnen. Vier je het feestje mee? Reserveer dan snel een plekje aan één van de tafels door een mail te sturen naar info@wijngro.nl.

Spaans thema en live muziek
De Koster Gijzensteeg vormt al bijna 10 jaar de idyllische setting voor 'Diner in de Steeg'. Dit jaar is er gekozen voor een Spaans thema, dus hoe leuk zou het zijn als Nederland in de finale staat tegen Spanje. We starten al om 15.00 uur, zodat je op tijd bent om de EK finale te kijken. Het is een compleet verzorgd evenement inclusief live muziek!

Handige info
Datum: zondag 14 juli
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: Restaurant Bij Ons in Gouda
Prijs: € 59,50 p.p. incl. koffie excl. wijn
Parkeren: Klein Amerika
Aanmelden? info@wijngro.nl